Hold kroppen i form i Randers

Af admin

Når man er ung, vil man bare gerne se godt ud og imponere de andre unge mennesker. De er i disse år som påfuglen, der plejer sine smukke fjer og udstiller dem. Det er under disse vilkår, at mange unge mennesker søger fitnesscentrene. I disse år er udseende sidestillet eller prioriteret frem for sundheden. Som årene skrider frem, kommer der andre behov. Der begynder at dukke skavanker op. Rygge, der gør lidt ondt. Knæ, der skal genoptrænes. Således kommer sundheden pludselig længere op af prioriteringslisten. Mange mennesker med fysiske skavanker går ved en fysioterapeut, der anbefaler dem, at gå i fitness for at hjælpe fysikken på vej. Fysiske øvelser er en af de sikre veje til at opnå større velvære.

Ved Fys & Sund i Randers, der forener man det bedste af det bedste. Fys & Sund er et center med Fitness Randers. Matriklen huser både fysioterapeut og fitnesscenter. Det fungerer ikke som to adskilte ting, men derimod som en integreret enhed. Melder man sig ind i fysogsund.dk/fys-og-sund-fitness-center/, så får man personlig træner Randers, som fungerer som personlig træner og er uddannet fysioterapeut. Det er derfor oplagt at få et medlemsskab ved Fys & Sund, hvis man døjer med fysiske skavanker som f.eks. ond i knæ, ryg og led. Ved de fleste andre fitnesscentre vil man få en generel vejledning. Ved Fys & Sund i Randers får man derimod en hel specifik vejledning. En vejledning, der fokuserer på ens svage punkter – kun for at gøre dem stærke. Standardbehandlinger findes ikke i Fys & Sund.

Det er også muligt at deltage på Meditativ Yoga hold, Dette er en yogaform, der kombinerer holistiske redskaber og moderne lægevidenskab for at hjælpe kroppen til at hele hurtigere. Yogaformen er udviklet i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen. I det hele taget støtter Fys & Sund den ikke-stressende liv, og derfor har de også begrænsning på deres antal medlemskaber.

You may also like