Kom og få en snak om personlig udvikling

Af admin

Hos Copenpsyk kan man få indsigt i sig selv, hvis det er noget man går og overvejer. Man kan finde meget mere omkring det, hvis man går ind på siden copenpsyk.dk. Her vil der også være en oversigt over mulige sessions man kan holde, for at snakke om enten ledelses udvikling, mobning og sexchikane eller for at få den motivation man mangler for at sparke sit liv ordentligt igang. Det kan være svært at realisere sig selv og ens fulde potentiale, hvis man ikke har værktøjerne til at arbejde sig hen i mod det.

Nogle gange finder man først den kraft sent i livet, men i det mindste fandt man den, og nu kan man virkelig udforske hvad der ligger bag disse kompetencer. For nogle handler det som sagt om, at udvikle sig om leder, og få mere viden omkring sig selv, og hvad man kan gøre for at fremstå og agere som en beslutsom og autoritær lederfigur. Der er mange fordele og komme efter, når man går dybere ind i sindet.

Trives man ikke godt på arbejdet? Find en løsning her

Har man haft et arbejde i mange år, og trives man der hvor man arbejder, er det alt andet lige også meget vigtigt og holde fast i hvorfor man trives. Nogle gange kan man føle stor utilfredshed med at møde ind på arbejdet, men man kan ikke sætte en finger på, præcist hvad det er der trykker. Så for nogle ender det også bare med, at med man ikke går ned med stress og bliver deprimeret, dels fordi man ikke får snakket omkring ens følelser og tanker og to fordi man ikke kan finde ud af at bearbejde det ordentligt.

Måske finder man de rigtige midler til, at kunne komme ud af en depression, angst eller hvad det er man går og bøvler med. Har man nogle reelle tilfælde fra arbejdslivet, hvor en kollega har begrebet sig på en eller måske har chefen været for meget fremme i skoen. Så er det ikke noget, som man skal være bange for at snakke om.

You may also like