Pas godt på miljøet

Af admin

I løbet af menneskets tid her på Jorden, er der sket en voldsom forandring. Mennesket har formået at fortrænge en stor del af naturen. Vores store nysgerrighed og ærgerrighed har resulteret i mange nye opfindelser, der ikke alle er et gode for Moder Natur. Selv om olie er et produkt af naturen, så er det mennesket, der har hevet det op af jorden for at udnytte det til energi og andre finurligheder. Den blotte transport kan skabe problemer, hvis transportmiddel og opbevaringsbeholder lækker. Derfor er det godt at kende sine venner i nøden.

Oliesug.nu har gjort en dyd ud af at sikre sikker opbevaring af olie og kemikalier. Opbevaring af kemikalierne skal være både miljøvenlig, praktisk og tæt. Med sine mere end 30 års erfaring indenfor området, så er Oliesug.nu en af de tunge drenge med al sin erfaring. Alle Oliesug’s kemikalieskabe er selvfølgelig vandtætte og kan opbevare de fleste typer kemikalier. På skabene sidder der også en lås, så det ikke er alle, der har adgang til kemikalierne. Kun dem, der har viden nok om kemikalierne, kan få adgang. Dermed mindskes risikoen for kemikalieulykker. Et kemikalieskab fra Oliesug kan rumme fra 30 liter og 12 kg til 100 liter og 300 kg. Der udbydes både kemikalieskabe til indendørs- og udendørs brug. Oliesug er en professionel virksomhed, og de har derfor valgt at producere skabene i 100% slagfast PE.

Har uheldet været ude, og der er gået en læk, så har Oliesug også lønsningen på at mindske skaden. Med Oliesug’s absorberingsmåtter og -ruller kan man sikre, at gulvet ikke bliver beskidt med risikoen for at falde. I produktporteføljen findes også mobile dæmninger, der kan hjælpe med at afskærme ulykken, hvis der er sket et større udslip. I det hele taget har Oliesug et stort produktsortiment, der kan hjælpe i enhver situation. Læs mere på oliesug.nu/produkter/kemikalieskabe.

You may also like