Jul på Radisson Blu Scandinavia – Festlig Underholdning og en Varieret Julemenu

Af admin

Når julen nærmer sig, er det tid til at planlægge årets virksomhedsjulefrokost. Der er meget at tage højde for – mad, drikke, underholdning og ikke mindst den rette stemning. Men ingen grund til at bekymre sig – Radisson Blu Scandinavia har alt, hvad I behøver for at få den perfekte julefest! Med et festligt personale, fantastisk underholdning, og en varieret julemenu, er I garanteret en uforglemmelig aften. Og i 2023 gør vi endda endnu mere for vores gæstes oplevelse med Winter Wonderland Christmas Party på Scandinavia. Bliv klar til sneklædte juletræer, snestjerner og meget mere! Du kan finde yderligere information på Grunk Event Firmajulefrokost.

Hos Radisson Blu Scandinavia har vi gjort os umage for at skabe den perfekte jul uden stress for vores gæster. Vi har samlet alt på ét sted – en festlig atmosfære, underholdning og en julemenu, der vil gøre selv de mest krævende gæster tilfredse. Vores personale har én mission: få vores gæster til at føle sig velkomne og tilfredse fra start til slut.

På scenen har vi et imponerende line-up klar til jer. Malene Mortensen, Rasmus Bjerg/John Mortensen, Pernille Højmark og L.I.G.A./Barcode Brothers vil alle stå på scenen for at give jer den ultimative underholdning. Sammen med de altid fantastiske Stagebreakers, kan vi garantere, at alle 26 etager vil gynge, når vi tager hul på festen.

Men det er ikke kun underholdningen, som vil gøre jeres aften uforglemmelig – maden vil også være en højdepunkt. Vores julemenu er varieret og vil tilfredsstille enhver smag. Vi tilbyder alt fra traditionel dansk julemad til internationalt inspirerede retter. Uanset om I ønsker en 3-retters menu eller en buffet, har vi noget for alle.

Og glæd jer til 2023, hvor vi opgraderer juleoplevelsen endnu mere med Winter Wonderland Christmas Party på Scandinavia. Vi vil transformere vores lokaler til en magisk vinterverden og skabe den perfekte ramme for en uforglemmelig jul. Sneklædte juletræer, snestjerner og et festligt lys vil skabe den perfekte stemning for jeres fest.

Som om alt dette ikke var nok, vil I også få adgang til vores fantastiske hotelværelser. Tag en pause fra festen og nyd vores hotelværelser, der er udstyret med alle de moderne bekvemmeligheder, som I kan ønske jer.

You may also like

Leave a Comment