Sommerfest på Marriott Kaj

Af admin

Sommeren 2022 vil bringe glæde til mange festglade mennesker i København. Grunk Event er nemlig tilbage med deres populære Sommerfester på Marriott Kaj. Fire forskellige datoer vil pryde kalenderen, hvor man kan se frem til en Beach Party på Kalvebod Brygge med udsigt til vandet og havnebadet på Islands Brygge. Det bliver en festlig aften med plads til 350 gæster per nat og mulighed for at nyde en middag i eget lokale. Du kan se mere om sommerfest her.

Festen starter på Marriott Kaj, hvor man bliver budt velkommen med lækre velkomstdrinks og snacks. Skulle vejret svigte, så flyttes velkomsten til Upper Deck, hvor man fortsat kan nyde den vidunderlige udsigt over havnen. Herefter vil man blive inviteret til et overdådigt sommermåltid, hvor man kan nyde vejret og den smukke udsigt over kanalen.

Efter middagen er det tid til at tage skoene af og danse på strandbaren, hvor der vil være masser af liflige sommerdrinks og en fantastisk stemning. De festglade Stagebreakers vil sørge for at holde gang i festen med deres sprøde rytmer, og undervejs får man besøg af både Bobo Moreno og Zindy Laursen. Det bliver en aften fyldt med livsglæde og musik, hvor man kan slippe alle sine bekymringer og bare nyde øjeblikket.

Det er desuden også muligt at nyde en lækker middag i eget lokale, hvis man ønsker at gøre aftenen ekstra speciel. Det kan være en oplagt mulighed for at fejre en særlig begivenhed med venner og familie.

For at fuldende oplevelsen, opfordres gæsterne til at klæde sig ud i sommerhabitter, Hawaiiskjorter eller bastskørter og selvfølgelig medbring den obligatoriske stråhat. Derudover er det vigtigt at huske et smil og en festlig indstilling.

You may also like

Leave a Comment